close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Viitorul energiei este verde

  Companie

  Solutii personalizate pentru eficienta energetica

  Viitorul energiei sustenabile

  Intersolar Cluj Napoca

  Compania a fost fondată în anul 2004, având sediul central în Cluj-Napoca. În ultimii ani echipa Intersolar și-a concentrat atenția pentru a dezvolta sectorul de energie verde și a oferi soluții complete pentru sistemele on-grid și off-grid.

  Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul energetic pentru echipamente și consultanță a crescut garanția unei oferte de produse și servicii competitive, bazate pe cele mai bune competențe și tehnologii.

  Echipa Intersolar vă pune la dispoziție soluții personalizate, aparatură de înaltă calitate și de ultimă generație,  consultanță și montaj la cele mai avantajoase prețuri.

   

  Enrgie verde

  Sistemele on-grid si off-grid

  Oferim servicii atât pentru utilizatorii casnici cât și pentru sectorul de business. Totodata, comercializam unitati/ sisteme de stocare a energiei, invertoare, accesorii pentru invertoare si sisteme de montaj pentru diferite tipuri de acoperisuri.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles