close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Sistem montaj pentru acoperiș plat . IBP-068

  MANUAL DE INSTALARE

   

  Sistemul IBP-068 este o construcție cu balast pentru acoperișuri plate. Unghiul pantei este de 15 grade.

  Este realizat din aluminiu de înaltă calitate și oțel inoxidabil. Permite ca modulele să fie orientate spre sud. Sistemul include, de asemenea, un suport para-vânt.

  Pentru a proteja acoperișul de eventuale avarii s-a folosit izolație specială. Rândurile pot fi unite între ele.

  Acoperiș plat (α≤5°), sistem de balast, module pe orizontală, pentru 8 module.

   

  Unelte necesare pentru instalare

   

  Elemente

   

  INSTALARE 

   

  Anexă: Distanțele minime dintre cadrele de construcție

  Modul: 1000x1670mm
  Unghi de înclinare a acoperișului: 0°
  Panouri deviate de la orientarea sud: max. +/- 10 grade

  Sistem invaziv/înșurubat Balast
  PI-017 – 1,7 m, 15 ° vertical PB-017 – 1,7 m, 15° vertical
  PI-027 – 2,8 m, 25° vertical PB-027 – 2,8 m, 25° vertical
  PI-037 – 3,76 m, 35° vertical PB-037 – 3,76 m, 35° vertical
  PI-018 – 1,02 m, 15° orizontal PB-018 – 1,02 m, 15° orizontal
  PI-028 – 1,66 m, 25° orizontal PB-028 – 1,66 m, 25° orizontal
  PI-038 – 2,25 m, 35° orizontal PB-038 – 2,25 m, 35° orizontal
  PB-064 – 0,68 m, 10° AERO
  PB-068 – 1,02 m, 15° AERO

   

  CLAUZĂ LEGALĂ

  Acest manual specifică doar standardele minime de asamblare și utilizare pentru sistemul de montare a panourilor fotovoltaice.

  Dorim să atragem atenția asupra faptului că manualul nu servește ca proiectare a unei instalații fotovoltaice și nu trebuie folosit pentru a înlocui un astfel de design.

  Alegerea corectă a sistemului de montare pentru panouri fotovoltaice și alte elemente relevante trebuie făcută de către persoane care sunt direct implicate în asamblarea unui astfel de sistem.
  Gama noastră de produse include o selecție largă de soluții și materiale. Produsele sunt de foarte înaltă calitate și sunt dedicate aplicațiilor specializate în diferite condiții, inclusiv acoperișuri plate și înclinate.

  Cu toate acestea, atât noi în calitate de revânzător, cât si producătorul sistemelor de montare, nu ne asumăm nicio răspundere pentru utilizarea corectă și asamblarea corectă a acestora.
  Dorim să atragem atenția asupra faptului că pentru a menține utilizarea în siguranță a unor astfel de sisteme, personal calificat trebuie să inspecteze instalațiile în mod regulat. Astfel de inspecții ar trebui să aibă loc cel puțin o dată la douăsprezece luni și după fiecare eveniment în care viteza vântului a depășit 79 km/h, deoarece produsele noastre sunt dedicate așa-numitei „ zona 1 de încărcare a vântului”. Sistemele nu trebuie expuse la o deteriorare excesivă a proprietăților lor sau la pierderea eficienței tehnice. Orice modificări în construcția sistemelor de montare, inclusiv conectarea cu elemente de la terți, modificări ale sistemelor, cum ar fi sudarea, ajustările de lungime, reducerea numărului de elemente specificate în manualul de instalare sau în propunerea furnizată, în cazul în care aceste elemente sunt destinate pentru construcția unui sistem specific, ajustările de lungime ale unor astfel de elemente etc., nerespectarea regulilor minime de siguranță descrise în manualul de instalare sau în propunerea transmisă, sarcina mai mare a sistemului sau utilizarea sistemelor în raport cu scopul lor va avea ca rezultat pierderea drepturilor de garanție și poate avea un impact direct asupra durabilității și siguranței sistemelor.
  În timpul instalării, trebuie să se asigure că sistemul de panouri fotovoltaice va fi utilizat numai conform destinației sale inițiale. Atât instalarea cât și asamblarea trebuie efectuate de montatori profesioniști. În timpul asamblării, vă rugăm să acordați atenție respectării standardelor naționale și europene aplicabile privind instalațiile electrice, reglementările de construcție și normele SSM. Nerespectarea instrucțiunilor furnizate în acest document poate duce la electrocutare, incendiu, vătămări grave ale instalatorului sau ale terților și deteriorarea sau distrugerea bunurilor.

  ATENȚIE! Conectarea instalației trebuie efectuată numai de personal calificat, cu autorizație de montaj corespunzătoare.

  ATENȚIE! Coeficientul de frecare dintre învelișul acoperișului și elementele sistemului pentru un acoperiș plat

  trebuie să fie de cel puțin µ > 0,5.

  Pentru a crește coeficientul de frecare, se recomandă utilizarea distanțierelor din EPDM între construcție și învelișul acoperișului.

  ATENȚIE! Pentru a asigura utilizarea în siguranță, greutățile trebuie montate pe instalație. Fără greutăți, instalația nu trebuie construită sau utilizată. Greutățile nu sunt furnizate împreună cu instalația.

  Alegerea greutăților adecvate trebuie făcută de către montatorul instalației. Utilizarea greutăților necesare este determinată în funcție de construcția planificată și depinde de dimensiunile unui anumit sistem, de condițiile meteorologice din locație (forța vântului, înălțimea de instalare, aplicarea parapeților de suprimare a acoperișului) și de coeficientul de frecare statică.

  ATENȚIE! Sistemul este proiectat pentru mediul cu clasa de corozivitate până la C3.

  ATENȚIE! Toate calculele privind rezistența sistemului ar trebui să fie făcute în conformitate cu standardele actuale privind sarcina vântului pentru așa-numita prima zonă de încărcare a vântului,

  Mai mult decât atât, ori de câte ori au existat lovituri de vânt extreme, puternice, care depășesc 79 km/h, poziția instalației trebuie reinspectată, deoarece producătorul nu poate exclude posibilitatea schimbărilor sistemului cauzate de astfel de vânturi.

  ÎNTREȚINERE
  Pentru reparații folosiți numai piese de schimb originale!
  Utilizarea altor piese de schimb poate duce la pagube grave materiale sau pericole pentru sănătatea persoanelor din vecinătatea sistemului fotovoltaic! Acest sistem formează un set uniform și consistent de elemente.

  Cere ofertă
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles